Lees meer

Vraag een gratis offerte aan Contacteer ons

Glazen deuren

Op het eerste gezicht lijkt een deurgreep ietwat banaal, maar het heeft wel degelijk een grote impact op uw interieur. Deurbeslag kiezen doet u in functie van de stijl van uw woning. U kan bij ons selecteren uit een ruim aanbod materialen voor een design, retro of tijdloze look.

Kleine details maken uw woning af en zorgen net voor dat tikkeltje extra stijl en uitstraling. Wanneer u druk bezig bent met een nieuwbouw of een renovatie komt de uitrusting van uw deuren meestal aan het eind van de rit. Maar dat betekent niet dat het van ondergeschikt belang is. Ga dus niet over een nacht ijs bij het kiezen van het juiste deurbeslag. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom.

U vindt bij ons voorbeelden van draaideuren en schuifdeuren in verschillende opstellingen.

De keuze van uw deuren stemt u volledig af op de stijl van uw woning. Voor elke stijl hebben we een gepast deurbeslag beschikbaar. We hebben heel wat ontwerpen voorhanden met elk hun eigen karakter en uitstraling.

Bij ons kan U ook terecht voor een glasdeur op maat met kader rondom ( steellook),  alsook een douchegeheel. Mogelijk met helder, matte of zwarte beglazing.
Met of zonder verdelingen, verschillende mogelijkheden zijn te bespreken.
Het is een zeer elegant profiel, zwart gelakt of volgens ral, dat rond de deur aangebracht wordt.
Deur kan op vloerveer, unica-systeem of automatische scharnier.
Past in elk interieur!!!

Nieuw: glass glide 
De Glass Glide is een volledig beglaasd schuifsysteem voor het afsluiten van pergola’s, carports, veranda’s of als scheiding tussen het terras en de buitenruimte. Dit bijna onzichtbare schuifraam is een perfecte aanwinst voor een “buitenleven-ervaring”. Het is winddicht waardoor men er in alle seizoenen van kan genieten. Het heeft geen thermische isolatie.