Lees meer

Vraag een gratis offerte aan Contacteer ons

Glazen wanden

De tendens om zoveel mogelijk licht binnen te trekken in de woning of het kantoor is niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurvormgeving. Glazen wanden geven uw woning of bedrijfsruimte een ruimtelijk gevoel en zorgen ervoor dat ruimtes groter lijken dan ze effectief zijn. Bovendien zijn ze op verschillende manieren af te werken zodat ze in elke stijl een toepassing vinden. Door gebruik te maken van gehard glas vermijdt u dat bij ongelukken de wand in scherven uiteenvalt.

Glazen wanden worden vaak gebruikt in badkamers en douches maar worden ook steeds meer en meer aangewend voor het creëren van afgesloten kantoren en individuele leefruimtes. U kan ervoor kiezen het glas volledig transparant te laten of het te voorzien van een matte band, te laten zandstralen, te kleuren of het uit te rusten met uitsparingen. Zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten wordt gebruik gemaakt van glazen afscheidingen. Zo worden ruimtes van elkaar gescheiden terwijl u toch een ruimtelijk gevoel van transparantie behoudt.

Wij werken glazen scheidingswanden af opdat het geluid geen enkele kans krijgt naar binnen te dringen. Zo kan u in uw woning of kantoor in alle rust werken zonder dat u gestoord wordt door geluid van buitenaf.

Wij maken alles op zelf maat!!!!